ENGLISH TRANSLATION on VT

Nazistiska Azov marscherar

by Jan Westh, EU-korrespondent för VT

Historiskt Korrekt.se:  Joe Biden var vice president i Obama´s regering där John Kerry var utrikesministerår 2014. De arbetade åt samma håll när det gäller Ryssland, men Biden var den drivande kraften när det gällde att få till stånd en statskupp i Ukraina. Därför ställde han villigt upp när det började dra ihop sig på Maidan-torget i Kiev. Han sprang där omkring tillsammans med bl.a. John McCain och delade ut godis till de avlönade högerextremister som svarade för våldsinslagen. Dessa hade under många år uppfostrats och hjärntvättats genom främst USA´s försorg. Namnkunniga nazister från Hitler-tiden sågs som föredömen.

Viktoria Nuland, USA´s europaansvarige, kunde nämligen i samband den statskupp som ägde rum i Kiev, februari 2014, berätta att Washington hade sedan 1991 spenderat 5 miljarder USD i Ukraina på ”demokratifrämjande åtgärder”, i själva verket var det frågan om att huvudparten av stödet gick till omstörtande verksamhet genom så kallade ”Frontgrupper”, vilka arbetade med nazistledaren Stephan Bandera från Hitler-tiden, som föredöme. Man kan inte säga att man arbetar för demokrati samtidigt som man genomför en statskupp.Ledstjärnan kom då att bli ett brinnande hat mot ryssar och alla som inte ansågs vara genuint germanska. Dessa betecknades som ”untermenschen”.  Statsskicket var ett demokratiskt men oligargiskt system där ekonomisk utveckling var obefintlig och där makten inte låg hos politikerna utan hos rika oligarker – där fanns ändå en kämpande demokrati.  Den demokratin föruddes och störtades av det Washington-gäng i vilken Viktoria Nuland ingick. Sedan kunde Nuland i egenskap av amerikansk politiker tillsätta en person från extremhögern, Arsenij Jatsenjuk, som premiärminister, detta i ett av Ryssland broderländer, Ukraina. Tydligare än så kan man knappast staka ut vägen till krig. Jatsenjuk i sin tur tillsatte flera nazister i sin regering.

Men det ekonomiska och moraliska stöd som USA serverade gick aldrig till bekämpande av odemokratiska oligarker, utan till att uppblåsa rasistiska stämningar i nazistisk stil mot den ryska befolkningen och andra minoriteter som gärna benämndes ”untermenschen” och som man ansåg klart skilde sig från den germanska rasen. Denna form av mental ruttenhet återfanns främst i de västliga delarna av landet. ”Ryssarna är så korkade så att de inte förstår varför vi vill döda dem”. I de här kretsarna skämdes man inte för liknande uppkastningar.

Redan från Ukrainas bildande arbetade alltså USA på att så ut en draksådd av okunskap och genuint hat, som efter statskuppen kom att sprida sig österut med hjälp av bl. a den nazistiska Azov-batallionen mot den ryska gränsen. Alltså mot ett land som under Andra Världskriget fick uppleva hur fler än 20 miljoner av dess medborgare slaktades av nazisterna. Kan man tänka sig en mer opsykologiskt och satanisk strategi.

Det är verkligen ynkligt, att de ukrainska soldaterna inte inser, att de inte slåss för sitt fosterland, utan de kämpar för att Uncle Sam skall behålla makten över Ukraina. Det var nämligen där, den 24 februari 2014 som Ukraina förlorade sin självständighet och blev en amerikansk vasallstat. Och varför vill Uncle Sam, Biden, behålla den makt över Ukraina som man tillvällade sig genom en statskupp för 8 år sedan. Jo, han kan då använda landet som ett slagträ i sitt mål att fragmentera, destabilisera Ryssland.

Carl Gershman, chef för amerikanska NED, som med ett enormt stöd från USA arbetar med att omstörta och förstöra olika regimer, kunde  den 26 september 2014,  beskriva Ukraina som, ” den största trofén, och ett viktigt steg på vägen att störta Putin.” Där har du det, det var där det satt. Och där fick du frågan besvarad; Varför det var viktigt för Biden att starta kriget i Ukraina?  Och de presidenter som har suttit vid makten i Ukraina efter 2014 har alla varit Oncle Sams knähundar.

Men man kan kanske också tala om en annan viktig orsak. Ukraina har alltid varit Europas viktigaste centrum för judisk sionism. Och redan under Andra världskrigets sista år började judar i Sovjet att bearbeta Stalin för att få överta hela Krim. Sovjets dåvarande spionchef, Pavel Sudoplatov, har omsorgsfull redogjort för turerna i sin bok, ”Directoratet”. Sionistisk girighet kom dock i slutändan att förstöra hela projektet. Men intresset för Ukraina som, ”det nya Sion” har aldrig slocknat.

När vi då granskar personerna bakom statskuppen 2014, så finner vi att det till 100% är frågan om sionister med Joe Biden, John McCain, Victoria Nuland, ambassadör Pyatt samt John Kerry i spetsen. Ukrainska sionister med oligarken Ihor Kolomoisky i spetsen hade berett marken för dem i Kiev, och han kom bl. a. att så småningom tillsätta sin själsfrände Volodymor Zelensky som president.  Beväpnade snipers med en nazistisk idéologi bara väntade på order från dessa herrar för att vid rätt tillfälle skapa kaos.

Kriget i Ukraina började för åtta år sedan. Och så fort statskuppen var genomförd och en regering med flera nazister som ministrar på viktiga poster kunde då släppa loss para-militära grupper mot en närmast obeväpnad rysk minoritet i de östra delarna av landet. Där startade det helvete som USA under många år arbetat med att förverkliga. Att USA därigenom ställer till ett helvete för mer än 40 miljoner människor ser man som oväsentligt. USA har aldrig tagit ansvaret för ett förintelse-maskineri som ofta fått arbeta på högvarv.

Åter till rubrikens fråga!  Nej USA hade aldrig som ambition att Krim skulle förenas med Ukraina. Krim skulle i deras planer bli en oerhört viktig marin-och militärbas som lätt skulle kunna sätta kniven i Ivan´s strupe. Dessutom en trevlig Israelisk koloni.

När vi letar efter tydliga orsaker till kriget i Ukraina kan vi absolut inte bortse från den demoniska roll som det västerländska mainstream spelar. Den institutionen har för länge sedan spelat ut sin roll som objektiv informatör och har i stället hängivet sig åt en omättligt krigshysteri och utpekare av den makt eller stat som närmast bör elimineras. Till slut når man sitt mål och allmänheten förstår vilken som är näste man att hängas, i detta fall Putin. Sedan kan man slå sig för bröstet självbelåtet och sturskt. Kom ihåg att Franklin Roosevelt behövde två extra år av extrem medial hatretorik för att få det amerikanska folket att förstå, att ett krig mot Hitler var absolut nödvändigt. Hans allierade i Europa tog gärna på sig jobbet att klara av den första fasen. Utan en massmedial krigs-agenda blir kanonerna arbetslösa.

Sedan var det, det där med pengarna. USA är det enda landet som tjänar multi på detta europeiska krig, som de till sist lyckades få till stånd.


© 2022 Jan Westh, EU-korrespondent för VT, Läs gärna mer i vår bok: NATO-ett Monster på Katastrofkurs. Historiskt Korrekt.se

ATTENTION READERS

We See The World From All Sides and Want YOU To Be Fully Informed
In fact, intentional disinformation is a disgraceful scourge in media today. So to assuage any possible errant incorrect information posted herein, we strongly encourage you to seek corroboration from other non-VT sources before forming an educated opinion.

About VT - Policies & Disclosures - Comment Policy
Due to the nature of uncensored content posted by VT's fully independent international writers, VT cannot guarantee absolute validity. All content is owned by the author exclusively. Expressed opinions are NOT necessarily the views of VT, other authors, affiliates, advertisers, sponsors, partners, or technicians. Some content may be satirical in nature. All images are the full responsibility of the article author and NOT VT.

7 COMMENTS

  1. Mr. Sion gömmer sig bakom Mr. Juice som gömmer sig bakom Mr. Nazi som gömmer sig bakom Fru ISIS. 4 cerdos bajo una misma “bandera”.

Comments are closed.